Om oss

AB HERBERT SJÖSTRÖM erbjuder produkter och kompletta entreprenader för drivmedelsanläggning, oljedepåer samt industri- och kontorslokaler. Vi har den kapacitet och kunskap som krävs för att utifrån kundspecifika önskemål planera och genomföra kompletta projekt, från ritbordet fram till sista skruv. Lång erfarenhet, skräddarsydda produkter och ett stort leverantörsnätverk gör oss till en trygg och enkel partner att arbeta med. Ger du oss förtroendet, levererar vi en nyckelfärdig anläggning.

Entreprenad inom drivmedel och bygg

Drivmedels- och oljesektorn är en av våra absoluta specialiteter. Här finns erfarenheten inom mark- och bygg men också ett starkt produktsortiment av exempelvis skärmtak, pumpar, cisterner, kortsystem och serviceskåp.

Entreprenadvana och byggerfarenheten från vår nuvarande ägare ger oss samtidigt bästa möjliga förutsättningar för byggåtaganden även inom andra sektorer. Vi har idag många och nöjda kunder inom såväl handel som industri. Företaget har idag drygt 30 medarbetare.

Vårt geografiska läge i Karlstad ger oss närhet till stodstadsregionerna runt Stockholm, Göteborg och Oslo men även fördelaktiga avstånd inom övriga Sverige och Norden.

Sjöströms är SWEDAC-ackrediterat kontrollorgan med ackrediteringsnummer 2164. 


 

All information som framkommer vid kontroller i vår ackrediterade verksamhet för kontroll av cisterner behandlas med sekretess enligt SS-EN 17020:2012.

Tillsynsmyndighet och föreskrivande myndigheter har alltid rätt att ta del av det som framkommer vid kontroller. I sådans fall informeras alltid kunden innan vi lämnar ut informationen.