Smides- och plåtverkstad

Trött på anpassningar efter standardmått? I Sjöströms egen verkstad tillverkas allt efter kundens önskemål. Hos oss kan det ovanliga bli till standard och valfriheten är stor. Vi utför unika smides- och plåtarbeten för företag av alla kategorier. Stora takramper i stål eller attraktiva trädgårdsgrindar i smide? Inget uppdrag är främmande. 

Produktion med bredd

Tillverkningen i vår verkstad sker ofta i samband med våra entreprenadprojekt, men vi tar oss lika gärna an separata objekt från byggföretag eller andra beställare.

Egen produkttillverkning och ett genomtänkt leverantörsnätverk ger oss flexibilitet och möjligheter att agera snabbt även då tiden är knapp. 
 


Smide

I vår smidesverkstad tillverkas både större och mindre stålkonstruktioner. Allt från pumpramar, installationslådor, skärmtak och industrihallstommar till designade staket och räcken. 

Plåt

Vi har kompletta resurser för bearbetning av tunn- och grovplåt liksom en välutrustad verkstad för byggnadsplåt. Vi har även utrustning för arbeten i aluminium och rostfritt.